Aki

Jos löytyy kaapin perukoilta Nike Fazerin valkoinen pelipaita, niin ilmotelkaa mulle.

Hei kaikille,

Muistutuksena huominen eräpäivä 30€:n suoritukselle. Laskutustiedot eivät ole muuttuneet viime laskun, joten sitä voi käyttää pohjana.

Ystävällsiin terveisin;

Aki & Janne

Janne

Vappupäivänä halli auki joten laittakaa "varmoja" ilmoituksia jos olette tulossa.

Campo Sportcenter Oy
tiistaina
Vappuna olemme auki:

aattona 30.4. klo 12-22.00
vappupäivänä 1.5. klo 15.30-22.30

Tervehdys,

Tulemme jälleen perimään kaikilta nimenhuudossa listatuilta pelaajilta saman suuruisen, 30€n summan, toukokuun aikana. Eräpäiväksi olemme suunnitelleet 15.5.
Tämän hetkisellä laskutusmallilla pyrimme varmistamaan kulujen varmemman seuraamisen koko kalenterivuoden ajalta.
Fazerin työtekijöiden maksamaan veloitukseen tullaan kompensoimaan aikaisempien vuosien tapaan KAFAlta saatava rahallinen tukisumma alentavana perusteena.
Tulemme tarkistamaan sekä fazerilaisten että ulkopuolisten maksamia veloituksia hieman ylöspäin, mutta kuitenkin niin, että jos loppuvuonna meille on kertynyt rahaa säästöön, tullaan se huomioimaan loppuvuoden maksuissa.
Tämän laskutuskauden jälkeen tarkistamme, paljonko olemme onnistuneet keräämään osallistumismaksuja vuoden alkupuoliskolla ja pyrimme tämän pohjalta suunnittelemaan loppuvuoden laskutusmallin ja fazerilaisten kompensaatiot.

Ystävällisin terveisin,
Aki & Janne

Tervehdys,

Tässä tiedot helmikuun veloituksille. Laittakaa varmuudeksi maksaessanne viestikenttään oma nimenne, kiitos.

Maksun saaja Urheiluseura KaFa

Tilinumero (Nordea) FI30 2065 3800 0348 88

Summa 30

Viitenumero 12580

Eräpäivä 28.2.2018

Mikko

No ainakaan OP:n maksupalvelussa ei ole mahdollista laittaa viitettä ja viestii..

Jussi, profiilikuva
Jussi

Janne nyt sun pitää maksaa mulle!