Tervehdys,

Tässä tiedot helmikuun veloituksille. Laittakaa varmuudeksi maksaessanne viestikenttään oma nimenne, kiitos.

Maksun saaja Urheiluseura KaFa

Tilinumero (Nordea) FI30 2065 3800 0348 88

Summa 30

Viitenumero 12580

Eräpäivä 28.2.2018

Mikko

No ainakaan OP:n maksupalvelussa ei ole mahdollista laittaa viitettä ja viestii..

Jussi, profiilikuva
Jussi

Janne nyt sun pitää maksaa mulle!

Tervehdys kaikille,

Helmikuun alku koittaa huomenna ja kaikki henkilöt joiden nimet ovat täällä nimenhuudossa listattuna tulevat saamaan aiemmin ilmoittamme 30€:n laskun.

Terveisin,

Aki Laukkanen & Janne Berlin

Jali

Ei pääse vielä pelaamaan, kantapään luupiikki kiusaa vielä jonkin aikaa...

Tervehdys,

KAFA salibandyjaoston laskutusta tullaan muuttamaan vuoden 2018 aikana.
Tulemme perimään kaikilta nimenhuudossa listatuilta pelaajilta saman suuruisen, 30€n summan, helmikuun aikana.
Tämän jälkeen laskutus hoidetaan myöhemmin ilmoitettavin ajanjaksoin niin että pystymme varmistamaan samalla kulujen seuraamisen koko kalenterivuoden ajalta.
Fazerin työtekijöiden maksamaan veloitukseen tullaan kompensoimaan aikaisempien vuosien tapaan KAFAlta saatava rahallinen tukisumma alentavana perusteena.
Tulemme tarkistamaan sekä fazerilaisten että ulkopuolisten maksamia veloituksia hieman ylöspäin, mutta kuitenkin niin, että jos loppuvuonna meille on kertynyt rahaa säästöön, tullaan se huomioimaan loppuvuoden maksuissa.

Ystävällisin terveisin,
Aki & Janne

Jussi, profiilikuva
Jussi

Ajattelin kyllä viettää sen ihan vapaalla

Janne

Tänään oli sentään VESKARIT!