Janne, profiilikuva
Janne

Tervehdys säbäilijät!

Kesätauko alkaa pikkuhiljaa olemaan ohi ja muovimaton tuoksu kutsuu taas hallille.
Muistutuksena kaikille Kafan säbän nimenhuutolaisille, että tämän viikon perjantaina olisi ensimmäinen syyskauden vuoro. Kafan molemmat vuorothan ovat avoimia KAIKILLE, joten nyt joka sählääjä mukaan heti perjantaina hikoilemaan kesäoluet pois ihon alta. Jos tiedät jonkun fazerilaisen joka olisi kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaamme, niin ilmoitatko hänen tietonsa kerhon vetäjille.

Syysterveisin;

Aki Laukkanen ja Janne Berlin

Aki

Jos löytyy kaapin perukoilta Nike Fazerin valkoinen pelipaita, niin ilmotelkaa mulle.

Janne, profiilikuva
Janne

Hei kaikille,

Muistutuksena huominen eräpäivä 30€:n suoritukselle. Laskutustiedot eivät ole muuttuneet viime laskun, joten sitä voi käyttää pohjana.

Ystävällsiin terveisin;

Aki & Janne

Janne, profiilikuva
Janne

Vappupäivänä halli auki joten laittakaa "varmoja" ilmoituksia jos olette tulossa.

Campo Sportcenter Oy
tiistaina
Vappuna olemme auki:

aattona 30.4. klo 12-22.00
vappupäivänä 1.5. klo 15.30-22.30

Janne, profiilikuva
Janne

Tervehdys,

Tulemme jälleen perimään kaikilta nimenhuudossa listatuilta pelaajilta saman suuruisen, 30€n summan, toukokuun aikana. Eräpäiväksi olemme suunnitelleet 15.5.
Tämän hetkisellä laskutusmallilla pyrimme varmistamaan kulujen varmemman seuraamisen koko kalenterivuoden ajalta.
Fazerin työtekijöiden maksamaan veloitukseen tullaan kompensoimaan aikaisempien vuosien tapaan KAFAlta saatava rahallinen tukisumma alentavana perusteena.
Tulemme tarkistamaan sekä fazerilaisten että ulkopuolisten maksamia veloituksia hieman ylöspäin, mutta kuitenkin niin, että jos loppuvuonna meille on kertynyt rahaa säästöön, tullaan se huomioimaan loppuvuoden maksuissa.
Tämän laskutuskauden jälkeen tarkistamme, paljonko olemme onnistuneet keräämään osallistumismaksuja vuoden alkupuoliskolla ja pyrimme tämän pohjalta suunnittelemaan loppuvuoden laskutusmallin ja fazerilaisten kompensaatiot.

Ystävällisin terveisin,
Aki & Janne